Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Bine ati venit !

 Sehho Coevi este o firma care doreste sa aduca un zambet in viata fiecarui cumparator.

Coevi - Clipe frumoase in pasi de poveste este un magazin online, care va intampina cu marturii nunta, marturii botez, cadouri si multe alte idei.

Marturii nunta sunt cele care vor da un aspect diferit nuntii voastre. Marturii botez sunt, pe de alta parte, cele care vor crea un cadru unic pentru noul nascut. Cadourile sunt reprezentate prin obiecte care speram ca vor deveni in scurt timp cadouri de suflet pentru voi.

Gama larga de produse oferite va ajuta sa optati atat pentru un produs complet si complex, cat si pentru produse ce pot fi personalizate in stil propriu.

Pentru produsele personalizate puteti opta fie prin personalizarea de catre noi (produse personalizate: carnete, pixuri, etc.), fie de catre dumneavoastra, combinand mai multe produse distincte.

O simpla cutie poate capata un alt aspect, asezand langa ea o floare specifica sezonului in care are loc evenimentul sau chiar un mic aranjament floral.

Veti gasi produse interesante, pe care le veti putea folosi fie individual, fie in combinatii. Veti avea nevoie de putin timp si de un strop de imaginatie.

Magazinul nostru online este impartit in patru mari categorii:

- NUNTA - produse ce pot fi folosite ca marturii, cat si produse ce le puteti oferi cadou viitorilor miri;

- BOTEZ - produse simpatice ce pot fi utilizate in conceperea unor marturii, cat si produse ce pot fi daruite celui care va fi botezat;

- ALTE OCAZII - asa cum sugereaza si numele, aceasta categorie va intampina cu produse ce pot fi folosite si cu alte ocazii, nu doar pentru nunti si botezuri;

- PERSONALIZARI - categoria impatimitilor de cadouri particularizate.

Fiecare categorie va avea subcategoriile ei si nu de putine ori veti regasi un produs in mai multe categorii/subcategorii. Motivul consta in aceea ca nu dorim sa identificati un produs ca fiind doar produs pentru nunta, de exemplu. Desigur, exista produse ce pot fi folosite doar in anumite ocazii, dar mult mai multe produse ce le veti putea folosi in multe imprejurari.

Va vom sta la dispozitie, raspunzandu-va la orice intrebari, dar si dandu-va sfaturi ori de cate ori ni le veti solicita.

Analizati produsele noastre si va asiguram ca veti gasi cel putin unul pe gustul dumneavoastra.

Va asteptam!

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro