Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Cutiuta casuta pasari - marturie
Inapoi  
Cutiuta casuta pasari - marturie
Cod produs: 1188
 
 
 
 
 
5/5

Dimensiuni: 8.3 cm l, 8.9 cm H

Marturie nunta | Marturie botez | Cadou - alte ocazii | Personalizari

Cutiuta casuta pasari - marturie este un produs dedicat in exclusivitate evenimentelor, nunta sau botez, insa ea poate fi folosita si cu multe alte ocazii.

Acest produs, cutiuta casuta pasari - marturie, consta intr-o cutie sub forma de casuta pentru pasari, ce prezinta pe doua dintre cele 4 laturi, doua ferestre sub forma de inima, ce permit vizualizarea continutului, iar pe celelalte doua laturi, cate o fereastra rotunda.

Panglica alba este cea care leaga cele doua parti ale acoperisului, creand aceasta frumoasa casuta pentru pasari.Comanda
Pret: 5.27 Lei
Cantitate:
Pret Comanda: 5.27 Lei
marturie
 
 
 
 

Cutiuta casuta pasari - marturie este un produs ce poate fi folosit ca marturie-nunta, marturie-botez sau ca dar la diverse ocazii.

Cutiuta casuta pasari - marturie poate fi oferita, pe masa fiecarui invitat sau la plecare. Daca va fi folosita la inceput, aceasta cutiuta va deveni o surpriza placuta pentru fiecare invitat prezent la eveniment.

Recomandam a se folosi in special primavara sau vara, dar poate fi folosita cu usurinta si la evenimentele organizate in anotimpul frunzelor cazatoare. Nu recomandam a se folosi iarna aceste frumoase cutii cu aspect de casuta pentru pasari.

Aceste cutiute se incadreaza cel mai bine in acele evenimente organizate in aer liber, in gradinile de vara sau in orice locatie care permite un astfel de eveniment.

Pentru umplere pot fi folosite bomboane, prajituri, arahide, iar lista nu se opreste aici.

 
Cele mai vizualizate produse
Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro