Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Cutiuta postala - marturie
Inapoi  
Cutiuta postala - marturie
Cod produs: 1225
 
 
 
 
 
5/5

Dimensiuni: 8.3 cm L, 4.4 cm H

Marturie nunta | Marturie botez | Cadou - alte ocazii | Personalizari

Cutiuta postala - marturie este un produs ce poate fi folosit in special ca marturie botez, dar poate imbraca diferite forme in functie de natura evenimentului.

Cutiuta postala - marturie reprezinta de fapt o cutiuta din carton, disponibila in doua variante de culoare: bleu si roz.Comanda
Pret: 4.63 Lei
Culoare produs:
Cantitate:
Pret Comanda: 4.63 Lei
marturie
 
 
 
 

Cutiuta postala - marturie este un produs ce poate fi folosit ca marturie in cadrul evenimentelor botez, insa ele pot fi folosite si cu multe alte ocazii.

Cutiuta postala - marturie poate fi folosita indiferent de anotimp.

Cutia postala reprezinta o marturie originala, caci reproduce cu succes traditionalele cutii postale, din acest motiv incadrandu-se si in categoria produselor vintage.

Pentru umplere se pot folosi bomboane, suzete, ravase cu diferite mesaje sau chiar mici scrisori, cuprinzand un gand pentru cei invitati la eveniment. De asemenea se pot folosi si poze in miniatura cu cel botezat.

Recomandam a se lasa cutia postala deschisa, pentru a se vedea continutul, aducand astfel un plus de rafinament acestei dragalase marturii.

Cutiuta postala - marturie se incadreaza foarte bine si in cadrul evenimentelor organizate in aer liber, in gradinile de vara sau in orice locatie care permite un astfel de eveniment.

Un eveniment in cadrul carora se foloseste acest produs va capata cu siguranta un aspect boem.

Cutiutele postale - marturie pot fi folosite si ca marturie in cadrul evenimentelor nunta, insa recomandam folosirea lor doar in cadrul evenimentelor botez sau evenimentelor ce au in rol principal copiii.

 
Cele mai vizualizate produse
Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro