Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Cutiuta vintage - marturie
Inapoi  
Cutiuta vintage - marturie
Cutiuta vintage personalizata
Cod produs: 1191
 
 
 
 
 
5/5

Dimensiuni: 10.2 cm L, 6.4 cm l, 1.9 cm D

Marturie nunta | Marturie botez | Cadou - alte ocazii | Personalizari

Cutiuta vintage - marturie este un produs ce poate fi folosit atat ca marturie pentru evenimente-nunta si evenimente-botez, cat si ca un cadou pentru diverse ocazii.

Produsul, cutiuta vintage - marturie, consta intr-o frumoasa cutie alba, completata cu o delicata floare realizata din hartie si imprimata cu cuvinte din Sonetul lui William Shakespeare "How Do I Love Thee?".Comanda
Pret: 5.76 Lei
Cantitate:
Pret Comanda: 5.76 Lei
marturie
 
 
 
 

Cutiutele vintage - marturie sunt incadrate in categoria marturiilor traditionale.

In cadrul evenimentelor-nunta sau evenimentelor-botez, cand cutiutele iau forma marturiilor, in vederea umplerii lor, se pot utiliza pietricele decorative (confetti diamant cutie - marturie), bomboane, etc. Este recomandat a se folosi pentru umplere elemente simple, caci ele nu se vor putea vedea, avand in vedere aspectul cutiei.

Cutiuta vintage - marturie este un produs simplu, ce permite astfel o varietate de modalitati de utilizare, in special prin prisma produselor ce pot fi folosite pentru a completa aceasta marturie.

Cutiuta vintage - marturie este recomandata a fi folosita pentru oricare dintre cele patru anotimpuri, insa recomandam cu precadere a fi folosita in cadrul evenimentelor organizate toamna.

Cutiutele vintage pot constitui cu usurinta un cadou pentru diverse ocazii, insa cea mai importanta forma de utilizare a lor ramane cea de marturie.

 
Cele mai vizualizate produse
Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro