Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos

Anotimpuri

Nunta   ››   Anotimpuri

Nunta se apropie si ati hotarat deja sa folositi marturii.

Noi dorim sa venim in ajutorul vostru, categorisind marturiile in functie de sezonul in care se va desfasura evenimentul.

Cum este si normal, exista marturii simple (cutii, borcane, etc.) care se pot folosi indiferent de anotimp, fapt care va face posibila gasirea acestor marturii in toate cele 4 subcategorii destinate celor patru anotimpuri.

Cu cat un lucru este mai simplu, cu atat exista o plaja mai larga de personalizare si de adaptare a lui pentru mai multe ocazii.

V-ati ales ca si data nuntii anotimpul primavara, vara sau oricare alt anotimp. Aici veti gasi, la fiecare marturie propusa, mai multe posibilitati de utilizare, o simpla cutiuta in forma de inima capatand un plus de eleganta prin alaturarea unei flori sau aranjament specifice anotimpului respectiv. Secretul sta si in modul de realizare al acestui aranjament, dar si in originalitatea de care dati dovada pentru umplerea cutiei respective. Puteti opta pentru bomboane, confetti, pietricele decorative si lista nu se incheie aici...

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro