Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Suport
Cum comand     |     Cum platesc     |     Termeni si conditii     |     Conditii contractuale     |     GDPR     |    

In cadrul magazinului online "Coevi - Clipe frumoase in pasi de poveste" va puteti intalni cu trei categorii de produse, care vor fi reprezentate generic prin urmatoarele trei tipuri de produse, dar si prin combinatii intre acestea:

- Produsul A - specific sectiunii "Personalizari". Primul aspect de care trebuie sa tineti cont este numarul maxim admis de caractere pentru campurile destinate personalizarii produsului. O data completate aceste campuri, se selecteaza cantitatea dorita (in acest caz cantitatea reprezinta un set de 50 bucati si nu o singura bucata). O data parcurs si acest pas, produsul poate fi adaugat in cos.

 In acest moment cosul arata astfel:

In cazul in care apasati butonul "Continua cumparaturile" veti fi reintors la ultimul produs adaugat in cos, iar in cazul in care doriti sa finalizati comanda este suficient sa apasati butonul "Pasul urmator".

- Produsul B - caracteristic produselor care au mai multe culori. In acest caz trebuie sa alegeti dintr-un drop-down culoarea dorita si completata cantitatea pentru a merge mai departe, apoi produsul poate fi adaugat in cos.

- Produsul C - pe langa faptul ca are mai multe forme, are si preturi diferite in functie de cantitatea dorita, "Pret comanda" va va calcula pretul in functie de cantitatea completata. Deci, in acest caz, va trebui sa: alegeti forma produsului, sa completati cantitatea, apoi puteti adauga produsul in cosul de cumparaturi.

Este bine de stiut ca limita de pret se aplica doar pentru un singur tip de produs.

De exemplu, daca comandati Produsul C sub forma de inima - cantitate 30 bucati, veti avea pretul de 21 lei/bucata, chiar daca veti comanda Produsul C si sub alta forma, cantitate tot 30 bucati, pretul de achizitie pentru fiecare este, deci, de 21 lei/bucata si nu de 19 lei/bucata. Acelasi lucru este valabil si atunci cand produsul are culori sau alte caracteristici diferite.

In acest momentul cosul de cumparaturi arata astfel:

Daca nu mai doriti alte produse, verificati produsele si detaliile mentionate, pentru a putea finaliza comanda. In cazul in care doriti sa renuntati la un produs, se apasa pe butonul de stergere din stanga produsului.

O data apasat butonul "Pasul urmator" veti fi directionat la pagina de finalizare a comenzii, iar acest lucru nu se poate face daca nu aveti un cont de client. Prin urmare veti ajunge la o pagina de forma aceasta (daca nu sunteti deja logat in contul vostru de client):

Se apasa butonul "Cont nou" in cazul in care sunteti utilizatori noi sau se completeaza campurile solicitate in vederea logari in contul deja creat. Daca ati uitat parola, trebuie doar sa apasati butonul "Recuperare parola", sa introduceti adresa de email in campul solicitat, iar parola va va fi trimisa pe email.

Deci, daca sunteti utilizatori noi, apasati butonul "Cont nou", iar in pagina ce se va deschide veti selecta tipul de persoana (fizica sau juridica), apoi veti completa campurile solicitate.

Daca adresa de livrare este aceeasi cu cea de facturare se activeaza bifa, iar campurile de la adresa de livrare vor fi completate automat, altfel trebuie introduse.

O data logati, vom fi transferati la pagina de finalizare a comenzii.

La acest pas se pot verifica datele personale, produsele din cos, dar mai ales se alege modalitatea de plata.

Pe langa costul produselor, se poate observa costul de transport care poate lua valori diferite, insa pentru livrari in Localitatea Timisoara costul este zero.

Modalitatile de plata puse la dispozitia clientilor nostri sunt:

- "Cu cardul" - prin intermediul integratorului de plati online din Romania, PayU;

- "Ordin de plata" - prin transfer bancar;

- "Plata ramburs" - la livrare.

Plata ramburs se poate face pentru comenzi a caror valoare variaza pana in limita a 200 lei, iar pentru celelalte comenzi este necesara plata in avans prin una dintre celelalte doua modalitati de plata mentionate.

De asemenea se solicita "Data evenimentului", care reprezinta data limita la care doriti sa primiti coletul.

Nu se poate trece la pasul urmator ("Trimite comanda") pana cand nu bifati ca sunteti de acord cu "Termenii si conditiile", care stau la baza desfasurarii activitatii magazinului online Coevi.

"Trimite comanda" reprezinta ultimul pas ce trebuie parcurs inainte de a finaliza efectiv comanda.

Se verifica toate detaliile mentionate pe "Bonul de comanda", apoi se apasa butonul "Trimite comanda".

In acest moment veti fi parcurs toti pasii necesari plasarii unei comenzi in cadrul magazinului online "Coevi - Clipe frumoase in pasi de poveste".

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro