Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos

Botez

A sosit unul dintre cele mai importante momente din viata voastra - botezul ingerasului vostru.

Pe langa faptul ca vreti sa va bucurati de aceasta zi alaturi de cei dragi, doriti sa ii si surprindeti cu ceva, diferit fata de celelalte evenimente de acest gen, pentru a fi siguri ca toti invitatii isi vor aminti cat mai mult timp si, mai ales, cu drag de acest eveniment special atat pentru voi, cat si pentru noul membru al familiei.

Un decor frumos, muzica buna, flori proaspete si alte detalii de acest gen, toate pot fi completate cu marturii, care va vin in ajutor pentru a da o nota de unicitate botezului copilului vostru.

Marturiile pentru botez reprezinta una dintre principalele metode de a deosebi un eveniment-botez de un eveniment-nunta.

Exista o multitudine de posibilitati in care puteti face acest lucru. Noi va propunem cateva dintre aceste posibilitati, urmand ca voi, ajutati de sfaturile noastre, primite pe site si nu numai, sa le adaptati dorintelor voastre.

Evenimentele tip botez capata un cu totul alt aspect cu ajutorul marturiilor-botez, creandu-se cu ajutorul lor o atmosfera calda si plina de iubire.

Toate aceste marturii pot fi folosite si in combinatii cu flori sau aranjamente florale, insa spre deosebire de marturii-nunta, marturiile-botez trebuie sa fie insotite de elemente specifice copilariei: bomboane, panglici colorate, etc.

Nu ezitati sa va lasati imaginatia sa creeze.

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro