Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Cutie copac - marturie
Inapoi  
Cutie copac - marturie
Cod produs: 1148
 
 
 
 
 
5/5

Dimensiuni: 6 cm L, 5.5 cm l, 6 cm H

Marturie nunta | Marturie botez | Cadou - alte ocazii | Personalizari

Cutie copac - marturie este un produs ce poate fi folosit atat ca marturie pentru evenimente-nunta si evenimente-botez, cat si ca un cadou pentru diverse ocazii.

Cutie copac este o marturie a carei utilizare nu se poate realiza individual, ci impreuna cu alte elemente, folosite pentru a-i creste valoarea.

Cutiuta este realizata din lemn si pictata manual.Comanda
Pret: 21.27 Lei
Cantitate:
Pret Comanda: 21.27 Lei
marturie
 
 
 
 

Cutie copac este recomandata a fi folosita pentru oricare dintre cele patru anotimpuri, insa recomandam cu precadere a fi folosita in timpul anotimpurilor primavara si vara.

Cutia copac este o marturie-nunta sau marturie-botez. Pentru a umple aceasta simpatica marturie puteti opta pentru: bomboane, arahide, etc. Este recomandat a se folosi pentru umplere elemente simple, caci ele nu se vor putea vedea, avand in vedere aspectul cutiei. Puteti folosi chiar si petale uscate sau fructe confiate.

De asemenea, puteti opta pentru lasarea cutiei deschisa, caz in care puteti folosi pentru umplerea ei ravase sau bilete cu numele invitatilor.

Cutiile copac reprezinta un cadou posibil si pentru alte ocazii (aniversari, zile onomastice, etc.).

Cutia copac este un produs aparte, necesitatea umplerii ei fiind foarte scazuta avand in vedere aspectul cu adevarat special.

 
Cele mai vizualizate produse
Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro