Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos

Nunta

A sosit unul dintre cele mai importante momente din viata voastra - nunta.

Pe langa faptul ca vreti sa va bucurati de aceasta zi alaturi de cei dragi, doriti sa ii si surprindeti cu ceva, diferit fata de celelalte evenimente de acest gen, pentru a fi siguri ca toti invitatii isi vor aminti cat mai mult timp si, mai ales, cu drag de acest eveniment special al vietii voastre.

Un decor frumos, muzica buna, flori proaspete si alte detalii de acest gen, toate pot fi completate cu marturii, care va vin in ajutor pentru a da o nota de unicitate nuntii.

Este singurul mod prin care puteti arata efectiv cum sunteti, dar si un mod ideal de a transpune, printr-un obiect, povestea voastra de iubire.

Exista o multitudine de posibilitati in care puteti face acest lucru. Noi va propunem cateva dintre aceste posibilitati, urmand ca voi, ajutati de sfaturile noastre, primite pe site si nu numai, sa le adaptati nevoilor voastre.

Toate aceste marturii pot capata un alt aspect prin alaturarea unui mic aranjament floral, in functie de sezonul in care se desfasoara nunta.

Nu ezitati sa va lasati imaginatia sa creeze si, mai mult ca sigur, veti fi surprinsi de ceea ce voi, viitorii miri, puteti face din lucruri simple.

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro