Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Sticluta vintage bomboane - marturie
Inapoi  
Sticluta vintage bomboane - marturie
Cod produs: 1173
 
 
 
 
 
5/5

Dimensiuni: 4.0 cm D, 10.0 cm H

Marturie nunta | Marturie botez | Cadou - alte ocazii | Personalizari

Sticluta vintage bomboane - marturie este un produs dedicat in exclusivitate evenimentelor, nunta sau botez, dar poate fi folosita si cu alte ocazii, caci permite numeroase metode de personalizare si de adaptare.

Sticluta vintage bomboane - marturie este un produs de o calitate superioara, avand aspectul vechilor sticle pentru lapte.

Ultimele 29 bucati disponibile!Comanda
Pret: 15.33 Lei
Cantitate:
Pret Comanda: 15.33 Lei
marturie
 
 
 
 

Sticluta vintage bomboane - marturie este un produs simplu, care poate fi personalizat de voi, in functie de situatie, capatand astfel infatisari distincte.

Daca doriti sa folositi acest produs, sticluta vintage bomboane - marturie, va recomandam sa va ganditi cu atentie la destinatia lui.

Daca sticlutele vintage bomboane sunt folosite pentru realizarea unor marturii-botez, recomandam utilizarea unor bomboane viu colorate in vederea umplerii acestor recipiente. In acest mod se va crea o atmosfera calda, specifica acestui tip de eveniment.

De asemenea, se pot folosi bomboanele preferate ale persoanei iubite, fructe uscate, arahide, etc. pentru a completa acest produs si pentru a-l pregati in vederea obtinerii unei marturii-nunta sau unui cadou pentru ocazii diverse.

Pentru Ziua indragostitilor recomandam a se folosi bomboane sub forma de inimioare sau alte elemente care sa surprinda persoana iubita.

 
Cele mai vizualizate produse
Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro