Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos

Cadou Anotimp

Alte ocazii   ››   Cadou Anotimp

Se apropie aniversarea unei persoane dragi si nu stiti ce sa-i daruiti?

Noi dorim sa venim in ajutorul vostru, impartind produsele noastre in functie de sezon.

Desigur, va vom arata produsele generale (marturiile care nu indeplinesc doar acest rol).

Daca doriti cadouri pentru miri, va rugam sa analizati subcategoria "De daruit" din cadrul categoriei "Nunta". De asemenea, daca sunteti in cautarea unor cadouri pentru proaspetii sau viitorii parinti, va rugam sa analizati subcategoria "De daruit" din cadrul categoriei "Botez".

Cum este si normal, exista cadouri simple (cutii, borcane, etc.) care se pot folosi indiferent de anotimp, fapt care va face posibila gasirea acestor cadouri in toate cele 4 subcategorii destinate celor patru anotimpuri.

Cu cat un lucru este mai simplu, cu atat exista o plaja mai larga de personalizare si de adaptare a lui pentru mai multe ocazii.

Daca aniversarea celor dragi este primavara, vara sau in oricare alt anotimp, aici veti gasi, la fiecare cadou-marturie, mai multe posibilitati de utilizare, o simpla cutiuta in forma de inima capatand un plus de eleganta prin alaturarea unei flori sau unui aranjament specifice anotimpului respectiv. Secretul sta si in modul de realizare al acestui aranjament, dar si in originalitatea de care dati dovada pentru umplerea cutiei respective. Puteti opta pentru bomboane, confetti, pietricele decorative si lista nu se incheie aici...

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro