Marturii nunta botez

marturie
marturie
marturiemarturie
Cos de cumparaturi
0 produse in cos
Prezentare companie
Despre noi     |     Date legale     |     Servicii     |    

Bine ati venit!

SC Sehho Coevi SRL este o firma care doreste sa aduca un zambet in viata fiecarui cumparator.

"Coevi - Clipe frumoase in pasi de poveste" este un magazin online, care va intampina cu marturii nunta, marturii botez, cadouri si multe alte idei.

Gama larga de produse oferite va ajuta sa optati atat pentru un produs complet si complex, cat si pentru produse ce pot fi personalizate in stil propriu.

Astfel, de ziua indragostitilor, de ziua persoanei iubite, dar si cu multe alte ocazii, puteti opta pentru cutie inima, urmand sa o personalizati, transformand-o intr-un cadou foarte special. Acest lucru nu este foarte greu de facut. Va trebuie doar putina imaginatie. O data achizitionata cutia nu va ramane decat sa o umpleti. Aveti la dispozitie o multime de variante: bomboanele preferate de perechea dumneavoastra, pietricele decorative, obiecte de valoare si multe alte combinatii sunt posibile.

Dorim sa aratam prin acest magazin online ca lucrurile simple devin cele cu adevarat valoroase. De cele mai multe ori intram intr-un magazin si alegem un cadou gata facut, fara sa punem amprenta noastra pe cadoul daruit. Poate ca este timpul sa schimbam acest mod de a darui, in special fata de persoanele pe care le iubim cel mai mult.

Credem ca cei mai multi oameni ajung la un moment dat sa aprecieze lucrurile simple, daruite din suflet.

Nu ezitati sa personalizati evenimentele importante din viata dumneavoastra, utilizand si combinand produse, ajungand in final la un produs nou si foarte original.

Este bine sa ii surprindem, mereu placut, pe oamenii din jurul nostru si ce moment mai bun decat la propria nunta sau la botezul copiilor nostri. In prima instanta suntem tentati sa ne gandim la partea materiala, dar sunt momente unice in viata. Imaginati-va ce frumos ar arata, ca desprins din basm, botezul copilului dumneavoastra utilizand ca marturie o cutiuta si accesorizand-o cu o panglica fina si cu una dintre suzetele noastre de plastic. Ar fi suzete peste tot, asa cum este si normal cand este un nou-nascut in zona.

Va oferim posibilitatea de a comanda cantitati mici, putand astfel sa vedeti produsul si sa incercati mai multe combinatii. In final veti hotari daca are sau nu rost sa investiti material in marturii.

Din proprie experienta, marturiile sunt cele care vor aminti mereu de evenimentul organizat, cat si de valoarea acestuia, si ne referim aici mai mult la implicarea sentimentala in realizarea unui eveniment cu totul special.

Speram sa va intampinam dorintele, iar produsele oferite sa devina cadouri de suflet pentru dumneavoastra.

Va vom sta la dispozitie, raspunzandu-va la orice intrebari, dar si dandu-va sfaturi ori de cate ori ni le veti solicita.

Incepand cu 11 Aprilie 2012 va incepe aventura noastra.

Va asteptam!

Informatii : +40.727113498
Email: contact@coevi.ro